Asetusten tuonti ja vienti

Voit tuoda tai viedä mukautetun ESET Smart Security Premium.xml -ohjelman -määritystiedoston Asetukset-valikon avulla.

note

Yksityiskohtaiset ohjeet

ESET-kokoonpanoasetusten tuominen ja vieminen .xml-tiedostoa käyttämällä -artikkeli sisältää kuvitetut ohjeet englanniksi ja monilla muilla kielillä.

Määritystiedostojen vieminen ja tuominen on hyödyllistä, jos tarvitset varmuuskopiota nykyisestä ohjelman ESET Smart Security Premium kokoonpanosta myöhempää käyttöä varten. Asetusten vienti on kätevää myös käyttäjille, jotka haluavat käyttää suosimaansa kokoonpanoa useassa järjestelmässä. Asetukset voi siirtää vaivattomasti tuomalla ne .xml-tiedostossa.

Voit tuoda kokoonpanon valitsemalla ohjelman pääikkunasta Asetukset > Tuo/vie asetuksia ja valitsemalla sitten Tuo asetuksia. Anna määritystiedoston nimi tai napsauta ...-painiketta ja etsi tuotava määritystiedosto.

Voit viedä kokoonpanon valitsemalla ohjelman pääikkunasta Asetukset > Tuo/vie asetuksia. Valitse Vie asetuksia ja kirjoita määritystiedoston täydellinen polku ja nimi. Siirry tietokoneen sijaintiin, johon haluat tallentaa määritystiedoston, valitsemalla .

note

Asetusten viennin aikana näyttöön voi tulla virhe, jos sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia viedyn tiedoston määritettyyn hakemistoon kirjoittamista varten.

IMPORTEXPORT_CONFIG