Tekninen tuki

Valitse ohjelman pääikkunasta Ohje ja tuki > Tekninen tuki.

Ota yhteyttä tekniseen tukeen

Pyydä tukea – Jos et löydä vastausta ongelmaasi, voit tällä ESETin verkkosivustolla olevalla lomakkeella ottaa nopeasti yhteyttä ESETin teknisen tuen osastoon. Järjestelmän kokoonpanotietojen lähettämiseen käytettävä ikkuna tulee näkyviin ennen verkkolomakkeen täyttämistä, jos olet määrittänyt näin asetuksissasi.

Hae tietoja teknistä tukea varten

Teknisen tuen tiedot – Voit pyydettäessä kopioida ja lähettää ESETin tekniselle tuelle tietoja (esimerkiksi tilaustiedot, tuotenimen, tuoteversion, käyttöjärjestelmän ja tietokoneen tiedot).

ESET Log Collector – Sisältää linkin ESET-tietopankin artikkeliin, josta voit ladata ESET Log Collector -apuohjelman. Se on sovellus, joka kerää automaattisesti tietoja ja lokeja tietokoneelta ja nopeuttaa näin ongelmanratkaisua. Lisätietoja on ESET Log Collectorin online-käyttöoppaassa.

Luo kehittyneet lokit kaikista käytettävissä olevista toiminnoista ottamalla lisäkirjaus käyttöön. Ne auttavat sovelluskehittäjiä diagnosoimaan ja ratkaisemaan ongelmia. Kirjauksen vähimmäissisältö asetetaan Diagnostiikka-tasolle. Kehittynyt kirjaaminen poistetaan automaattisesti käytöstä kahden tunnin kuluttua ellet lopeta sitä aiemmin napsauttamalla Pysäytä lisäkirjaus. Kun kaikki lokit on luotu, näkyviin tulee ilmoitusikkuna, josta pääset suoraan luodut lokit sisältävään diagnostiikkakansioon.