Lähetä järjestelmän määritystiedot

Voidaakseen tarjota apua mahdollisimman nopeasti ja täsmällisesti ESET tarvitsee tietoja tuotteen ESET Smart Security Premium määrityksestä, tarkat järjestelmätiedot sekä tiedot käynnissä olevista prosesseista (ESET SysInspector -lokitiedosto) ja rekisteröintitiedot. ESET käyttää näitä tietoja vain asiakkaan tekniseen auttamiseen.

Kun olet lähettänyt verkkolomakkeen, järjestelmämääritystietosi lähetetään ESETille. Valitse Lähetä aina nämä tiedot, jos haluat muistaa tämän toimenpiteen tälle prosessille. Kun lähetät verkkolomakkeen lähettämättä tietoja, napsauta Älä lähetä tietoja ja jatka.

Voit määrittää järjestelmän määritystietojen lähettämisen kohdassa Lisäasetukset > Työkalut > Diagnostiikka > Tekninen tuki.

note

Jos olet päättänyt lähettää järjestelmän määritystiedot, täytä ja lähetä verkkolomake. Muussa tapauksessa tukipyyntöä ei luoda, ja järjestelmän määritystiedot menetetään. Jos järjestelmän määritystietoja ei voida lähettää, täytä verkkolomake ja odota teknisen tuen ohjeita.