ESET SysInspector

ESET SysInspector on sovellus, joka tutkii tietokoneen perinpohjaisesti ja kerää tarkkoja tietoja järjestelmän osista, kuten asennetuista ohjaimista ja sovelluksista, verkkoyhteyksistä ja tärkeistä rekisterimerkinnöistä, ja joka arvioi kunkin osan riskitason. Näiden tietojen avulla voit selvittää syyn järjestelmän epäilyttävälle toiminnalle. Tällainen voi johtua ohjelmiston tai laitteiston epäyhteensopivuudesta tai tietokoneeseen tarttuneesta haittaohjelmasta. Jos haluat oppia käyttämään ESET SysInspector -ohjelmaa, katso ohjeita ESET SysInspector -ohjelman online-ohjeesta.

ESET SysInspector -ikkuna näyttää seuraavat lokeihin liittyvät tiedot:

Aika – Lokien luomisen aika.

Kommentti – Lyhyt kommentti.

Käyttäjä – Lokin luoneen käyttäjän nimi.

Tila – Lokien luomisen tila.

Käytettävissäsi ovat seuraavat toiminnot:

Näytä – Avaa valitun lokin ESET SysInspector -ohjelmassa. Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainikkeella tiettyä lokitiedostoa ja valita pikavalikosta Näytä.

Luo – Luo uuden lokin. Odota, kunnes ESET SysInspector on luotu (Luotu-tila), ennen kuin yrität käyttää lokia. Loki tallennetaan tänne: C:\ProgramData\ESET\ESET Security\SysInspector.

Poista – Poistaa valitun lokin (valitut lokit) luettelosta.

Seuraavat kohteen ovat käytettävissä pikavalikossa, kun yksi tai useampi lokitiedosto on valittuna:

Näytä – Avaa valitun lokin ohjelmassa ESET SysInspector (sama toiminto kuin lokin kaksoisnapsauttaminen).

Luo – Luo uuden lokin. Odota, kunnes ESET SysInspector on luotu (Luotu-tila), ennen kuin yrität käyttää lokia.

Poista – Poistaa valitun lokin (valitut lokit) luettelosta.

Poista kaikki – Poistaa kaikki lokit.

Vie – Vie lokin .xml-tiedostoon tai zip-tiedostoksi pakattuun .xml-tiedostoon.