Verkkotoiminto

Jos haluat nähdä nykyisen verkkotoiminnan kaaviomuodossa, valitse Työkalut > Verkkoyhteydet ja klikkaa kaaviokuvaketta ICON_GRAPH. Kaavion alareunassa on aikajana, jossa näkyy verkkotoiminta reaaliajassa valittuna ajanjaksona. Voit vaihtaa ajanjaksoa valitsemalla haluamasi arvon avattavasta Päivitysvälin valikosta.

PAGE_ACTIVITY

Käytettävissäsi ovat seuraavat asetukset:

1 sekunti – Kaavio päivittyy sekunnin välein, ja aikajana kattaa viimeiset 4 minuuttia.

1 minuutti (edelliset 24 tuntia) – Kaavio päivittyy minuutin välein, ja aikajana kattaa viimeiset 24 tuntia

1 tunti (edellinen kuukausi) – Kaavio päivittyy tunnin välein, ja aikajana kattaa viimeisen kuukauden

Kaavion pystyakseli edustaa vastaanotettujen tai lähetettyjen tietojen määrää. Vie hiiri kaavion päälle, niin näet vastaanotettujen/lähetettyjen tietojen tarkan määrän tiettynä ajankohtana.