Diagnostiikka

Diagnostiikka antaa ESET-prosessien (kuten ekrn) sovelluksen kaatumisvedokset. Jos sovellus kaatuu, tuotetaan vedos. Tämän avulla kehittäjät voivat löytää ja korjata erilaisia ESET Smart Security Premium -ongelmia.

Napsauta Vedostyyppi-kohdan vieressä olevaa alasvetovalikkoa ja valitse yksi kolmesta saatavilla olevasta vaihtoehdosta:

Valitse Poista käytöstä ominaisuuden poistamiseksi käytöstä.

Mini (oletus) – Tallentaa mahdollisimman pienen tietojoukon, jolla kuitenkin voidaan löytää sovelluksen odottamattoman kaatumisen syy. Tällainen vedostiedosto voi olla kätevä, kun tilaa on vähän. Mutta koska tiedot ovat suppeat, tiedoston analysointi ei välttämättä paljasta virheitä, jotka eivät liittyneet suoraan ongelman aikana käynnissä olleeseen säikeeseen.

Täysi – Tallentaa järjestelmämuistin koko sisällön, kun sovellus pysähtyy odottamatta. Täydellinen muistivedos saattaa sisältää tietoja prosesseista, jotka olivat käynnissä, kun muistivedos kerättiin.

Kohdehakemisto – Vedostiedoston tallennushakemisto.

Avaa diagnostiikkakansio – Valitse Avaa avataksesi tämän hakemiston uudessa Windowsin Resurssienhallinta -ikkunassa.

Luo vianmääritysvedos – Valitse Luo, jos haluat luoda vianmääritysvedostiedostot Kohdehakemisto-kansioon.

Kehittynyt kirjaus

Ota markkinointiviestien kehittynyt kirjaus käyttöön – Tallentaa kaikki markkinointiviesteihin liittyvät tapahtumat.

Ota roskapostinestomoduulin lisäkirjaus käyttöön – Tallentaa kaikki roskapostitarkistuksen aikana ilmenevät tapahtumat. Näin kehittäjät voivat diagnosoida ja korjata ESET-roskapostisuojausohjelmaan liittyviä ongelmia.

Ota varkaudenestoohjelman lisäkirjaus käyttöön – Tallentaa kaikki varkaudeneston tapahtumat ongelmien diagnosointia ja ratkaisemista varten.

Ota selaimen suojauksen kehittynyt kirjaus käyttöön – Tallenna kaikki Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen -ominaisuuden tapahtumat.

Ota tietokoneen tarkistuksen kehittynyt kirjaus käyttöön – Tallentaa kaikki tapahtumat, joita ilmenee tarkistettaessa tiedostoja ja kansioita Tietokoneen tarkistus.

Ota laitehallinnan kehittynyt kirjaaminen käyttöön – Tallentaa kaikki laitehallinnan tapahtumat. Näin kehittäjät voivat diagnosoida ja korjata laitehallintaan liittyviä ongelmia.

Ota kehittynyt suoran pilvipalveluyhteyden kirjaus käyttöön – Tallentaa kaikki ESET LiveGrid® -tapahtumat. Näin kehittäjät voivat diagnosoida ja korjata ESET LiveGrid® -järjestelmään liittyviä ongelmia.

Ota asiakirjasuojauksen kehittynyt kirjaus käyttöön – Tallenna kaikki Asiakirjasuojaus-tapahtumat, jotta voit tehdä vianmäärityksen ja ratkaista ongelmia.

Ota sähköpostisovelluksen suojauksen laajennettu kirjaus käyttöön – Tallenna kaikki tapahtumat, jotka tapahtuvat Sähköpostiohjelman suojauksessa ja sähköpostiohjelman laajennuksissa ongelmien diagnosoinnin ja ratkaisemisen sallimiseksi.

Ota ESET LiveGuard -lisäkirjaus käyttöön – Tallentaa kaikki ESET LiveGuard -tapahtumat ongelmien diagnosointia ja ratkaisemista varten.

Ota ytimen kehittynyt kirjaus käyttöön – Tallentaa kaikki ESET-ytimen (ekrn) tapahtumat.

Ota käyttöoikeuksien lisäkirjaus käyttöön – Tallentaa kaiken tuotteen ja SET-aktivointi- tai ESET License Manager-palvelinten välisen liikenteen.

Ota muistin jäljitys käyttöön – Kirjaa kaikki tapahtumat, jotka auttavat kehittäjiä diagnosoimaan muistivuotoja.

Ota verkon suojauksen kehittynyt kirjaaminen käyttöön – Voit tallentaa kaikki palomuurin kautta kulkevat verkkotiedot PCAP-muodossa. Tämän avulla kehittäjät voivat etsiä ja korjata palomuuriin liittyviä ongelmia.

Ota käyttöön verkkoliikenteen tarkistimen kehittynyt kirjaus – Tallenna kaikki verkkoliikenteen tarkistimen läpi kulkevat tiedot PCAP-muodossa, jotta kehittäjät voivat diagnosoida ja korjata verkkoliikenteen tarkistimeen liittyvät ongelmat.

Ota käyttöjärjestelmän kehittynyt lisäkirjaus käyttöön – Tallentaa käyttöjärjestelmää koskevia lisätietoja, kuten tietoja käynnissä olevista prosesseista, keskusyksikön toiminnasta ja levytoiminnoista. Tämä voi auttaa kehittäjiä diagnosoimaan ja korjaamaan käyttöjärjestelmässä käynnissä olevaan ESET-tuotteeseen liittyviä ongelmia.

Ota käytönvalvonnan kehittynyt kirjaaminen käyttöön – Tallentaa kaikki käytönvalvonnan tapahtumat. Näin kehittäjät voivat diagnosoida ja korjata käytönvalvontaan liittyviä ongelmia.

Ota push-viestien kehittynyt lisäkirjaus käyttöön – Tallentaa kaikki push-viestien lähetyksen aikana ilmenevät tapahtumat.

Ota reaaliaikaisen tiedostojärjestelmän suojauksen kehittynyt kirjaus käyttöön – Tallentaa kaikki tapahtumat, joita ilmenee tarkistettaessa tiedostoja ja kansioita Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus -toiminnolla.

Ota päivitysohjelman kehittynyt lisäkirjaus käyttöön – Tallentaa kaikki päivitysprosessin aikana ilmenevät tapahtumat. Näin kehittäjät voivat diagnosoida ja korjata päivitysohjelmaan liittyviä ongelmia.

Lokitiedostot sijaitsevat kansiossa C:\ProgramData\ESET\ESET Security\Diagnostics\.