Tietoja tuotteesta ESET Smart Security Premium

Tässä ikkunassa on tietoja asennetusta tuotteen ESET Smart Security Premium versiosta ja tietokoneestasi.

ABOUT

Saat avattua luettelon ladatuista ohjelmamoduuleista valitsemalla Näytä moduulit.

Voit kopioida moduuleita koskevat tiedot leikepöydälle napsauttamalla Kopioi. Tämä voi olla hyödyllistä vianmäärityksen aikana tai kun otat yhteyttä tekniseen tukeen.

Avaa ESETin virustutka valitsemalla Moduulit-ikkunassa Tunnistusohjelma. Virustutka sisältää tietoja kustakin ESET-tunnistusohjelman versiosta.