Aktivointi epäonnistui ylikäytetyn tilauksen vuoksi

Ongelma

Tilaustasi on ehkä käytetty liikaa tai käytetty väärin

Aktivointi epäonnistui ylikäytetyn tilauksen vuoksi

Ratkaisu

Tätä tilausta käyttäviä laitteita on enemmän kuin tilaus sallii. Olet saattanut joutua ohjelmistopiratismin tai väärennöksen uhriksi. Tilausta ei voi käyttää minkään muun ESET-tuotteen aktivointiin. Voit ratkaista tämän ongelman suoraan, jos sinulla on oikeus hallita ESET HOME-tilisi tilausta tai ostaa tilaus asianmukaisesta lähteestä. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, luo se.

Jos olet tilauksen omistaja, eikä sinua ole kehotettu antamaan sähköpostiosoitettasi:

1.Jos haluat hallita ESET-tilaustasi, avaa verkkoselain ja siirry osoitteeseen https://home.eset.com. Avaa ESET License Manager ja poista käyttöoikeuksia tai poista oikeuksia käytöstä. Lisätietoja on tilauksen ylikäyttöä käsittelevässä aiheessa.

2.Ohjeet piratoidun ESET-tilauksen tunnistamiseen ja niistä ilmoittamiseen löytyvät artikkelista, jossa käsitellään piratoitujen ESET-tilauksien tunnistamista ja niistä ilmoittamista.

3.Jos olet epävarma, valitse Edellinen ja lähetä sähköpostia ESETin tekniselle tuelle.

Jos et ole tilauksen omistaja, ota yhteyttä tämän tilauksen omistajaan ja kerro hänelle, että et voi aktivoida ESET-tuotetta, koska tilausta on ylikäytetty. Omistaja voi ratkaista ongelman ESET HOME-portaalissa.

Jos saat kehotteen vahvistaa sähköpostiosoitteesi (vain jos osoitteita on useita), anna sähköpostiosoite, jota alun perin käytettiin tuotteen ESET Smart Security Premium ostamiseen tai aktivoimiseen.