Tilauksen tila

Tilauksellasi voi olla erilaisia tiloja. Löydät tilauksesi tilan ESET HOME-tililtä. Katso lisätietoja tilauksen lisäämisestä ESET HOME-tilille kohdasta Lisää tilaus.

note

Jos sinulla ei ole ESET HOME -tiliä, voit luoda uuden ESET HOME -tilin.

Jos tilauksen tila on muu kuin Aktiivinen, saat virheen aktivoinnin aikana tai ilmoituksen ohjelman pääikkunassa.

Jos haluat poistaa tilauksen tilan ilmoitukset, avaa Lisäasetukset > Ilmoitukset > Sovelluksen tilat. Valitse Sovelluksen tilat -kohdan vieressä Muokkaa, laajenna Käyttöoikeudet ja poista sen ilmoituksen vieressä olevan valintaruudun valinta, jonka haluat poistaa käytöstä. Ilmoituksen poistaminen käytöstä ei ratkaise ongelmaa.

Katso eri tilauksen tilojen kuvaukset ja suositellut ratkaisut alla olevasta taulukosta:

Tilauksen tila

Kuvaus

Ratkaisu

Aktiivinen

Tilaus on voimassa, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. ESET Smart Security Premium voidaan aktivoida, ja voit löytää tilauksen tiedot valitsemalla ohjelman pääikkuna > Ohje ja tuki.

Ylikäytetty

Tätä tilausta käyttäviä laitteita on sallittua enemmän. Näyttöön tulee aktivointivirhe.

Lisätietoja on kohdassa Aktivointi epäonnistui ylikäytetyn tilauksen vuoksi.

Keskeytetty

Tilauksesi keskeytettiin maksuongelmien vuoksi. Jos haluat käyttää tilausta, varmista, että maksutietosi ESET HOME-tilillä ovat ajan tasalla, tai ota yhteyttä tilauksen jälleenmyyjään. Voit saada tämän virheen aktivoinnin aikana tai ohjelman pääikkunassa.

Asennettu tuote — Jos sinulla on ESET HOME-tili, valitse ohjelman pääikkunassa näkyvässä ilmoituksessa Hallinnoi tilaustasi ESET HOME-tilillä ja tarkista maksutietosi. Muussa tapauksessa ota yhteyttä tilauksen jälleenmyyjään.

Aktivointivirhe — Jos sinulla on ESET HOME -tili, napsauta aktivointivirheikkunassa Avaa ESET HOME ja tarkista maksutietosi. Muussa tapauksessa ota yhteyttä tilauksen jälleenmyyjään.

Vanhentunut

Tilauksesi on vanhentunut, etkä voi käyttää tätä tilausta tuotteen ESET Smart Security Premium aktivoimiseen. Voit saada tämän virheen aktivoinnin aikana tai ohjelman pääikkunassa. Jos ESET Smart Security Premium on jo asennettu, tietokonettasi ei ole suojattu ja päivitetty.

Asennettu tuote – Valitse ohjelman pääikkunassa näkyvästä ilmoituksesta Uudista tilaus ja noudata Miten voin uusia tilaukseni? -artikkelin ohjeita tai valitse Aktivoi tuote ja valitse haluamasi aktivointitapa.

Aktivointivirhe — Napsauta aktivointivirheikkunassa Uudista tilaus ja noudata kohdassa Miten voin uusia tilauksen? annettuja ohjeita tai kirjoita uusi tai uusittu aktivointiavain ja valitse Uudista tilaus.

Peruutettu

ESET tai tilauksen jälleenmyyjä on peruuttanut tilauksesi.

Jos näet virheen: Peruutettu tilaus ohjelman pääikkunassa tai aktivoinnin aikana ja tilauksesi pitäisi toimia oikein, ota yhteyttä tilauksen jälleenmyyjään.