Integroinnit

Integrointi ESET Smart Security Premium sähköpostiohjelmasi kanssa lisää aktiivisen suojauksen tasoa sähköpostiviestien haitallista koodia vastaan. Jos sähköpostiohjelmaa tuetaan, voit ottaa integroinnin käyttöön ESET Smart Security Premium -ohjelmassa. Kun sähköpostisovellusten integrointi on tehty, ohjelman ESET Smart Security Premium työkalurivi lisätään suoraan sähköpostisovellukseen, mikä tehostaa sähköpostin suojausta. Jos haluat muokata integrointiasetuksia, siirry kohtaan Lisäasetukset > Suojaukset > Sähköpostisovelluksen suojaus > Sähköpostilaatikon suojaus > Integrointi.

Integroi Microsoft OutlookiinMicrosoft Outlook on tällä hetkellä ainoa tuettu sähköpostisovellus. Sähköpostisuojaus toimi laajennuksena. Laajennuksen tärkein hyöty on se, että se on käytettävästä protokollasta riippumaton. Kun sähköpostisovellus vastaanottaa salatun viestin, viestin salaus puretaan ja viesti lähetetään virustarkistukseen. Tässä ESET-tietämyskannan artikkelissa on luettelo kaikista tuetuista Microsoft Outlook -versioista.

Sähköpostisovellusten käsittelyn lisäasetukset – Käsittelee muita Outlook Messaging API (MAPI) -tapahtumia: Objekti muokattu (fnevObjectModified) ja Objekti luotu (fnevObjectCreated). Jos järjestelmä hidastuu, kun käytät sähköpostisovellustasi, poista tämä asetus käytöstä.