Microsoft Outlook -työkalurivi

Microsoft Outlook -suojaus toimii laajennusmoduulina. Kun ESET Smart Security Premium on asennettu, tämä työkalurivi, joka sisältää virustentorjunnan ja sähköpostisovelluksen roskapostisuojauksen asetukset, lisätään Microsoft Outlookiin:

Roskaposti – Merkitsee valitut viestit roskapostiksi. Merkinnän jälkeen viestin ”sormenjälki” lähetetään keskitetylle palvelimelle, jossa roskapostiviestien määrityksiä säilytetään. Jos useat käyttäjät lähettävät palvelimelle samanlaisia ”sormenjälkiä”, viesti luokitellaan tulevaisuudessa roskapostiksi.

Ei roskapostia – Merkitsee, että valitut viestit eivät ole roskapostia.

Roskapostiosoite (Estetty, luettelo roskapostiosoitteita) — Lisää uuden lähettäjän osoite Osoiteluetteloon estetyksi. Kaikki tässä luettelossa olevista osoitteista vastaanotetut viestit luokitellaan roskapostiksi.

warning

Varo huijausviestejä. Lähettäjän osoitteen väärentäminen sähköpostiviesteihin on tapa saada vastaanottajat lukemaan viestit ja vastaamaan niihin.

Luotettu osoite (Sallittu, luotettujen osoitteiden luettelo) — Lisää uuden lähettäjän osoitteen Osoiteluetteloon sallituksi. Kaikkia sallituista osoitteista vastaanotettuja viestejä ei koskaan luokitella automaattisesti roskapostiksi.

ESET Smart Security Premium – Avaa tuotteen ESET Smart Security Premium pääikkuna kaksoisnapsauttamalla kuvaketta.

Tarkista viestit uudelleen – Voit käynnistää sähköpostin tarkistuksen manuaalisesti. Voit määrittää viestejä, jotka tarkistetaan, ja voit ottaa vastaanotettujen sähköpostien uudelleentarkistuksen käyttöön. Lisätietoja on kohdassa Sähköpostilaatikon suojaus.

Skannerin asetukset – Näyttää sähköpostilaatikon suojauksen asetukset.

Roskapostisuojauksen asetukset – Näyttää sähköpostilaatikon suojauksen asetukset.

Osoitekirjat – Avaa Osoitelistojen hallinta -ikkunan, jossa voit käsitellä ohitettujen ja luotettujen osoitteiden ja roskapostiosoitteiden luetteloja.