Osoiteluettelot

Jotta voit suojautua ei-toivotuilta sähköposteilta, ESET Smart Security Premium tukee sähköpostiosoitteiden luokittelemista osoiteluetteloissa.

Jos haluat muokata osoiteluetteloita, avaa Lisäasetukset > Suojaukset > Sähköpostisovelluksen suojaus > Osoitelistojen hallinta ja valitse Muokkaa kohdan Käyttäjään osoiteluettelo tai Yleinen osoiteluettelo vierestä.

PANEL_SMON_EDIT_WLBL

Sarakkeet

Sähköpostiosoite – Osoite, johon sääntöä sovelletaan. Yleismerkkejä ei tueta.

Nimi – Mukautetun säännön nimi.

Salli/Estä/Poikkeus – Valintapainikkeet, joiden avulla voit määrittää, mitä toimintoja voit käyttää sähköpostiosoitteelle (valitse valintapainike sarakkeeesta, jos haluat nopeasti vaihtaa toimintoa):

Salli – Osoitteet, joita pidetään turvallisina ja joista haluat vastaanottaa viestejä.

Estä – Osoitteet, joita pidetään vaarattomina/roskapostina ja joilta et halua vastaanottaa viestejä.

Poikkeus – Osoitteet, jotka tarkistetaan aina roskapostin varalta ja joita voidaan huijata ja käyttää roskapostin lähettämiseen.

Huomautus – Tiedot siitä, miten sääntö luotiin ja sovelletaanko sitä koko verkkotunnukseen/alemman tason verkkotunnuksiin.

Osoitteiden hallinta

Lisää – Napsauta lisätäksesi säännön uudelle osoitteelle.

Muokkaa – Valitse ja napsauta sitten aiemmin luotua sääntöä, niin voit muokata sitä.

Posita – Valitse ja napauta sitten sääntöä, jonka haluat poistaa osoiteluettelosta.