Osoitelistojen hallinta

Tuotteen ESET Smart Security Premium sähköpostisovelluksen roskapostisuojauksen avulla voit määrittää erilaisia parametreja osoiteluetteloita varten. Voit määrittää osoiteluettelot kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Sähköpostisovelluksen suojaus > Osoitelistojen hallinta.

Ota käyttäjän osoiteluettelo käyttöön – Ota tämä asetus käyttöön, niin voit aktivoida käyttäjän osoiteluettelon.

Käyttäjän osoiteluetteloSähköpostiosoitteiden luettelo, jonka avulla voit lisätä, muokata tai poistaa sähköpostiosoitteita roskapostisuojaussääntöjen määrittämiseksi. Tämän luettelon säännöt otetaan käyttöön nykyiselle käyttäjälle.

Salli yleiset osoitekirjat – Ota tämä asetus käyttöön, jos haluat aktivoida kaikkien käyttäjien jakaman yleisen osoitekirjan.

Yleinen osoiteluetteloSähköpostiosoitteiden luettelo, jonka avulla voit lisätä, muokata tai poistaa sähköpostiosoitteita roskapostisuojaussääntöjen määrittämiseksi. Tämän luettelon säännöt otetaan käyttöön kaikille käyttäjille.

Salli automaattisesti ja lisää käyttäjän osoiteluetteloon

Käsittele osoitekirjan osoitteita luotettuina – Yhteystietoluettelosi osoitteita käsitellään luotettuina, vaikka niitä ei olisi lisätty käyttäjän osoitelistaan.

Lisää vastaanottajan osoite lähtevistä viesteistä – Lisää osoitteita lähetetyistä viesteistä käyttäjän osoiteluetteloon sallittuina.

Lisää osoitteita viesteistä, jotka on luokiteltu uudelleen MUUKSI KUIN roskapostiksi – Lisää sallittujen lähettäjien luetteloon ne osoitteet, jotka on luokiteltu sallituiksi.

Lisää käyttäjän automaattisesti osoiteluetteloon poikkeuksena

Lisää osoitteita omista tileistä – Lisää osoitteitasi aiemmista sähköpostisovelluksista poikkeuksina.