Vastaus

Viestin tarkistustulosten perusteella ESET Smart Security Premium voi siirtää tarkistettuja viestejä tai lisätä mukautettua tekstiä aiheeseen. Voit määrittää nämä asetukset kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Sähköpostisovelluksen suojaus > Sähköpostilaatikon suojaus > Vastaus.

Tuotteen ESET Smart Security Premium sähköpostisovelluksen roskapostisuojauksen avulla voit määrittää seuraavat parametrit viesteille:

Lisää tekstiä sähköpostiviestin otsikkoon – Tämän asetuksen avulla roskapostiksi määriteltyjen sähköpostiviestien otsikkoriville voidaan lisätä mukautettu teksti. Teksti on oletuksena ”[SPAM]”.

Siirrä roskapostikansioon – Kun tämä on käytössä, roskapostiviestit siirretään oletusarvoiseen roskapostikansioon. Tämän lisäksi viestit, jotka on uudelleen määritetty muuksi kuin roskapostiksi, siirretään saapuneisiin. Kun napsautat hiiren kakkospainikkeella sähköpostiviestiä ja valitset pikavalikosta ESET Smart Security Premium, voit valita käytettävät asetukset.

Siirrä mukautettuun kansioon – Kun tämä on käytössä, roskapostiviestit siirretään alla määritettyyn kansioon.

Kansio – Määritä mukautettu kansio, johon tartunnan saaneet sähköpostit siirretään.

Jos jokin viesti sisältää tunnistuksen, ESET Smart Security Premium yrittää oletuksena puhdistaa viestin. Jos viestiä ei voi puhdistaa, voit valita toimenpiteet, jos puhdistus ei ole mahdollista:

Puhdista – Ohjelma tunnistaa viruksen tartuttamat liitetiedostot, mutta se ei suorita toimenpiteitä.

Poista sähköposti – Ohjelma ilmoittaa käyttäjälle tartunnasta ja poistaa viestin.

Siirrä sähköposti poistettujen kohteiden kansioon – Tartunnan saaneet sähköpostit siirretään automaattisesti Poistetut kohteet -kansioon.

Siirrä sähköposti kansioon (oletustoiminto) – Tartunnan saaneet sähköpostit siirretään automaattisesti määrättyyn kansioon.

Kansio – Määritä mukautettu kansio, johon tartunnan saaneet sähköpostit siirretään.

Merkitse roskapostiviestit luetuiksi – Tämän asetuksen avulla roskapostiviestit voidaan automaattisesti merkitä luetuiksi. Sen avulla kiinnität helpommin huomiosi "puhtaisiin" viesteihin.

Merkitse uudelleenluokitellut viestit lukemattomiksi – Tämän asetuksen avulla viestit, jotka on ensin merkitty roskapostiksi ja sitten "puhtaiksi", näytetään lukemattomina.

Kun sähköpostiviesti on tarkistettu, viestiin voidaan lisätä tarkistustuloksen sisältävä ilmoitus. Voit valita vaihtoehdon Lisää tunnisteviestejä vastaanotettuihin ja luettuihin sähköpostiviesteihin tai Lisää tunnisteviestejä lähetettyihin sähköpostiviesteihin. Tunnisteviestit eivät kuitenkaan ole täysin luotettavia, sillä niitä ei välttämättä näytetä HTML-viesteissä. Lisäksi eräät haittaohjelmat lisäävät tunnisteviestin sähköpostiviestiin. Tunnisteviestit voidaan lisätä vastaanotettuihin ja luettuihin tai lähetettyihin sähköpostiviesteihin tai molempiin. Käytettävissäsi ovat seuraavat asetukset:

Ei koskaan – Tunnisteviestejä ei lisätä.

Kun tunnistus tapahtuu – Vain haitallisia ohjelmistoja sisältävät viestit merkitään tarkistetuiksi (oletus).

Kaikkiin sähköpostiosoitteisiin tarkistettaessa – Ohjelma lisää tunnisteviestit kaikkiin tarkistettuihin sähköpostiviesteihin.

Päivitä vastaanotetun ja luetun sähköpostin aihe / Päivitä lähetetyn sähköpostin aihe – Ota tämä vaihtoehto käyttöön lisätäksesi viestiin alla määritetyn mukautetun tekstin.

Tunnistun sähköpostiviestin otsikkoon lisättävä teksti – Muokkaa tätä mallia, jos haluat muokata viruksen tartuttaman viestin otsikon huomautuksen muotoa. Toiminto korvaa esimerkiksi viestin otsikon "Hei" määritettyyn muotoon: ”[virus %DETECTIONNAME%] Hei". Muuttuja %DETECTIONNAME% on havaittu virustartunta.