Tarkista viestit uudelleen

Sähköpostisovelluksiin integroidun ESET Smart Security Premium -työkalurivin avulla käyttäjä voi määrittää useita sähköpostin tarkistusasetuksia. Tarkista viestit uudelleen -asetus tarjoaa kaksi tarkistustilaa:

Kaikki viestit nykyisessä kansiossa – Tarkistaa näytössä olevan kansion viestit.

Vain valitut viestit – Tarkistaa vain käyttäjän merkitsemät viestit.

Tarkista aiemmin tarkistetut viestit uudelleen -valintaikkunan kautta voit tarkistaa aiemmin tarkistetut viestit toiseen kertaan.