Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen

Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen on lisäsuojakerros, jolla voit suojata rahaliikennetietoja verkkotapahtumien yhteydessä.

Kaikki tuetut verkkoselaimet käynnistyvät suojatussa tilassa. Näin voit selata internetiä, käyttää verkkopankkia sekä tehdä ostoksia ja suorittaa tapahtumia verkossa yhdessä suojatussa selaimessa automaattisesti.

important

ESET LiveGrid® -mainejärjestelmän on oltava käytössä (oletusarvoisesti käytössä) sen varmistamiseksi, että Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen -ominaisuus toimii oikein.

Katso lisätietoja suojatun selaimen määrittämisestä kohdasta Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen -lisäasetukset. Jos poistat Suojaa kaikki selaimet -ominaisuuden käytöstä, voit käyttää suojattua selainta kohdassa ohjelman pääikkuna > Yleiskatsaus > Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen tai valitsemalla ICON_BPP Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen -työpöytäkuvakkeen. Selain, joka on asetettu Windows-oletusselaimeksi, käynnistyy suojatussa tilassa.

Suojattu selaus edellyttää HTTPS-salattua tietoliikennettä. Seuraavat selaimet tukevat Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen -ominaisuutta:

Internet Explorer 8.0.0.0+

Microsoft Edge 83.0.0.0+

Google Chrome 64.0.0.0+

Firefox 24.0.0.0+

note

Vain Firefox- ja Microsoft Edge -selaimia tuetaan laitteissa, joissa on ARM-suorittimet.

Saat lisätietoja Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen -ominaisuudesta lukemalla seuraavia ESET-tietopankin artikkeleita, jotka ovat saatavilla englanniksi ja useilla muilla kielillä:

Miten ESETin Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen -ominaisuutta käytetään?

Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen -ominaisuuden keskeyttäminen tai poistaminen käytöstä ESETin kotikäyttöön tarkoitetuissa Windows-tuotteissa

ESETin Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen – yleiset virheet

ESET-sanasto | Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen