Selaimen sisäinen ilmoitus

Suojattu selain ilmoittaa nykyisestä tilastaan selaimen sisäisten ilmoitusten ja selainkehyksen värin avulla.

Selaimen sisäiset ilmoitukset näkyvät oikealla puolella olevassa välilehdessä.

BPP_BADGE

Voit laajentaa selaimen sisäisen ilmoituksen napsauttamalla ESET-kuvaketta ICON_BPP_LOGO. Jos haluat pienentää ilmoituksen, napsauta ilmoitustekstiä. Jos haluat hylätä ilmoituksen ja vihreän selainkehyksen, napsauta Sulje-kuvaketta ICON_BPP_CLOSE.

note

Vain informatiivinen ilmoitus ja vihreä selainkehys voidaan hylätä.

Selaimen sisäiset ilmoitukset

Ilmoitustyyppi

Tila

Informatiivinen ilmoitus ja vihreä selainkehys

Suurin suojaus varmistetaan, ja selaimen sisäinen ilmoitus pienennetään oletusarvoisesti. Laajenna selaimen sisäinen ilmoitus ja avaa tietoturvatyökalujen asetukset valitsemalla Asetukset.

Varoitus ja oranssi selainkehys

Suojattu selain edellyttää, että kiinnität huomiota ei-kriittiseen ongelmaan. Jos haluat lisätietoja ongelmasta tai ratkaisusta, noudata selaimen sisäisen ilmoituksen ohjeita.

Tietoturvahälytys ja punainen selainkehys

ESETin Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen -ominaisuus ei suojaa selainta. Käynnistä selain uudelleen varmistaaksesi, että suojaus on aktiivinen. Voit ratkaista selaimeen ladattujen tiedostojen ristiriitoja avaamalla Lokitiedostot > Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen ja varmistamalla, että lokiin kirjatut tiedostot eivät tule ladatuksi, kun seuraavan kerran käynnistät selaimen. Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä ESETin tekniseen tukeen noudattamalla tietämyskannan artikkelin ohjeita.