Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen

Voit määrittää Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen -ominaisuuden kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Selaimen suojaus > Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen.

icon_section Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen

Ota käyttöön Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen – Kun Turvalliset pankkitoiminnot ja selaaminen -ominaisuus on käytössä, kaikki tuetut verkkoselaimet käynnistyvät oletusarvoisesti suojatussa tilassa.

Selaimen suojaus

Ota Suojaa kaikki selaimet käyttöön, niin voit käynnistää kaikki tuetut verkkoselaimet suojatussa tilassa.

Laajennuksen asennuksen tila – Voit avattavasta valikosta valita, mitkä laajennukset voi asentaa ESETin suojaamaan selaimeen:

Olennaiset laajennukset – Vain tietyn selaimen valmistajan tärkeimmät laajennukset voidaan asentaa.

Kaikki laajennukset – Tietyn selaimen tukemat kaikki laajennukset voidaan asentaa.

note

Laajennuksen asennustilan muuttaminen ei vaikuta aiemmin asennettuihin selainlaajennuksiin:

Suojattu selain

Parannettu muistin suojaus – Jos toiminto on käytössä, suojatun selaimen muisti suojataan muiden prosessien tarkastuksilta.

Näppäimistön suojaus – Jos toiminto on käytössä, näppäimistöllä suojattuun selaimeen kirjoitetut tiedot piilotetaan muilta sovelluksilta. Tämä parantaa näppäinpainallukset tallentavilta sovelluksilta suojautumista.

Leikepöydän suojaus – Jos tämä on käytössä, ESET Smart Security Premium estää haittaohjelmien muokkaamien verkkomaksuihin liittyvien tietojen liittämisen leikepöydältä suojattuun selaimeen. Tämä auttaa suojautumaan mahdollisilta haittaohjelmien tekemiltä muutoksilta.

Selaimen kehys – Mukauta selaimen kehyksen näyttöasetukset suojatuissa selaimissa.

Selaimen suojauksen sallittujen kohteiden luettelo – Hallitse selaimen suojauksen sallittujen kohteiden luetteloon lisättyjä tiedostoja.

icon_section Selaimen tietosuoja & suojaus

Ota käyttöön Selaimen tietosuoja & suojaus – Jos poistat tämän ominaisuuden käytöstä, Selaimen tietosuoja & suojaus -laajennus poistetaan kaikista tuetuista selaimista kaikilta Windows-tileiltä.

Näytä Selaimen tietosuoja & suojaus -ilmoitukset – Jos tämä on käytössä, ESET Smart Security Premium näyttää Selaimen tietosuoja & suojaus -ilmoitukset.

icon_section Selaimen skriptin tarkistin

Salli selaimen skriptien kehittynyt tarkistus – Jos tämä on käytössä, virustentorjunta tarkistaa kaikki verkkoselainten suorittamat JavaScript-ohjelmat.