Ofte stillede spørgsmål

Du kan finde nogle af de mest stillede spørgsmål og problemer, der oftest opstår, nedenfor. Klik på emnetitlen for at se, hvordan du løser problemet:

Sådan opdaterer du ESET Internet Security

ESET Internet Security har registreret en trussel

Sådan fjerner du en virus fra computeren

Sådan tillades kommunikation for et bestemt program

Sådan aktiverer du forældrekontrol på en konto

Sådan opretter du en ny opgave i planlægningsværktøjet

Sådan planlægger du en scanningsopgave (ugentlig)

Sådan låser du op for Avanceret opsætning

Sådan løser du problemer med produktdeaktivering fra ESET HOME

Hvis problemet ikke findes på listen ovenfor, kan du prøve at søge i onlinehjælpen til ESET Internet Security.

Hvis du ikke kan finde en løsning på dit problem/spørgsmål i onlinehjælpen til ESET Internet Security, kan du besøge ESETs onlinevidensbase, som vi opdaterer jævnligt. Herunder finder du links til vores mest læste artikler i vidensbasen:

Hvordan fornyer jeg mit abonnement?

Jeg fik en aktiveringsfejl under installationen af mit ESET-produkt. Hvad betyder det?

Aktivér mit ESET Windows-produkt til hjemmet ved hjælp af aktiveringsnøglen

Fjern eller geninstaller my ESET Home-produktet

Jeg fik en meddelelse om, at min ESET-installation ikke blev fuldført

Hvad skal jeg gøre, efter at jeg har fornyet min abonnement? (Private brugere)

Hvad nu hvis jeg har ændret min e-mail-adresse?

Overfør mit ESET-produkt til en ny computer eller enhed

Hvordan starter jeg Windows i Fejlsikret tilstand eller Fejlsikret tilstand med netværk

Udelad et sikkert websted, så det ikke blokeres

Giv software til skærmlæsere adgang til ESET GUI

Du kan eventuelt kontakte vores tekniske support angående dine spørgsmål eller problemer.