Sådan aktiverer du forældrekontrol på en konto

Aktiver forældrekontrol til en bestemt brugerkonto ved at følge nedenstående trin:

1.Som standard er forældrekontol deaktiveret i ESET Internet Security. Der er to måder at aktiverer Forældrekontrol på:

Klik på ikonet for til/fra-knappen MODULE_INACTIVE under Opsætning > Internetbeskyttelse > Forældrekontrol i programmets hovedvindue, og slå tilstanden for Forældrekontrol til.

Åbn Avanceret opsætning > Beskyttelser > Internetbeskyttelse > Forældrekontrol, og slå derefter til/fra-knappen ud for Aktivér forældrekontrol til.

2.Klik på Opsætning > Internetbeskyttelse > Forældrekontrol i programmets hovedvindue. Selvom Aktiveret vises ud for Forældrekontrol, skal du konfigurere Forældrekontrol for den ønskede konto ved at klikke på symbolet med en pil og derefter vælge Beskyt underordnet konto eller Overordnet konto i det næste vindue. I næste vindue skal du vælge fødselsdag for at bestemme adgangsniveauet og anbefalede aldersrelevante websider. Forældrekontrol er nu aktiveret til den angivne brugerkonto. Klik på Blokeret indhold og blokerede indstillinger... under kontonavnet for at tilpasse kategorier, som du vil tillade eller blokere, under fanen Kategorier. Hvis du vil tillade eller blokere tilpassede websider, der ikke matcher en kategori, skal du klikke på fanen Undtagelser.

PAGE_SETTINGS_PARENTAL