Kategorier

Markér afkrydsningsfeltet i kolonnen Aktiveret ud for en kategori for at tillade den. Hvis du ikke markerer afkrydsningsfeltet, er kategorien ikke tilladt for den pågældende konto.

PANEL_PARENTAL_CATEGORIES

Her er nogle eksempler på kategorier (grupper), som brugere måske ikke kender:

Diverse – Normalt private (lokale) IP-adresser, f.eks. intranet, 127.0.0.0/8, 192.168.0.0/16 osv. Når du får en fejlkode 403 eller 404, vil webstedet også matche denne kategori. Når du får fejlkoden 403 eller 404, matcher webstedet også denne kategori.

Ikke løst – Denne kategori omfatter websider, der ikke er løst på grund af en fejl ved oprettelse af forbindelse til databaseprogrammet for Forældrekontrol.

Ikke kategoriseret – Ukendte websider, som endnu ikke er i databasen for Forældrekontrol.

Dynamisk – Websider, der åbner andre sider på andre websteder.