Sådan tillades kommunikation for et bestemt program

Hvis der registreres en ny forbindelse i interaktiv tilstand, og hvis der ikke er nogen regel, der passer, bliver du bedt om at tillade eller afvise forbindelsen. Hvis du ønsker, at ESET Internet Security udfører den samme handling, hver gang programmet forsøger at etablere forbindelse, skal du markere afkrydsningsfeltet Opret regel, og husk den altid.

DIALOG_EPFW_NEW_CONNECTION_IN_TRUSTED

Under opsætning af firewallen kan du oprette nye firewallregler for programmer, før de registreres af ESET Internet Security. Åbn programmets hovedvindue > Opsætning > Netværksbeskyttelse > Klik på GEAR ud for Firewall > Konfigurer > Avanceret > Regler > Rediger.

Klik på knappen Tilføj under fanen Generelt, og angiv navnet på samt retningen og kommunikationsprotokollen for reglen. I dette vindue kan du definere den handling, som skal udføres, når reglen anvendes.

Indtast stien til programmets eksekverbare fil og den lokale kommunikationsport under fanen Lokal. Klik på fanen Fjernport for at angive fjernadressen og -porten (hvis relevant). Den netop oprettede regel anvendes, så snart programmet forsøger at kommunikere igen.