Sådan fjerner du en virus fra computeren

Hvis computeren viser tegn på infektion fra malware, hvis den f.eks. er langsommere eller ofte fryser, anbefaler vi, at du gør følgende:

1.Klik på Computerscanning i hovedprogrammets vindue.

2.Klik på Scan din computer for at gå i gang med at scanne systemet.

3.Når scanningen er afsluttet, kan du gennemse logfilen med antal scannede, inficerede og rensede filer.

4.Hvis du kun vil scanne en bestemt del af din harddisk, skal du klikke på Tilpasset scanning og vælge, hvilke dele der skal scannes for virus.

Få flere oplysninger ved at se:

Artikel i ESETs vidensbase

Karantæne