Webstedsundtagelser

Hvis du vil tilføje en undtagelse for et websted, skal du klikke på Opsætning > Internetbeskyttelse > Forældrekontrol og derefter klikke på Tilføj en undtagelse for et websted.

PAGE_SETTINGS_PARENTAL

Angiv en URL-adresse i feltet Websteds-URL, vælg MAIN_SETTING_ICON_ALLOW (tilladt) eller MAIN_SETTING_ICON_DENY (blokeret) for de enkelte brugerkonti, og klik derefter på OK for at føje den til listen.

PANEL_PARENTAL_WEBPAGES

Hvis du vil slette en URL-adresse fra listen, skal du klikke på Opsætning > Internetbeskyttelse > Forældrekontrol > klikke på Blokeret indhold og blokerede indstillinger under den ønskede brugerkonto, klikke på fanen Undtagelse, vælge undtagelsen og klikke på Fjern.

PANEL_PARENTAL_WEB_EXCEPTIONS

I listen over URL-adresser kan de specielle symboler * (stjerne) og ? (spørgsmålstegn) ikke bruges. Websideadresser med f.eks. flere TLD'er skal indtastes manuelt (examplepage.comexamplepage.com, examplepage.skexamplepage.sk osv.). Når du føjer et domæne til listen, blokeres eller tillades alt indhold på dette domæne og alle underdomæner (f.eks. sub.examplepage.comsub.examplepage.com), afhængigt af dit valg af URL-baseret handling.

note

Det kan være mere præcist at blokere eller tillade en bestemt webside i stedet for at blokere eller tillade en kategori af websider. Vær forsigtig, når du ændrer disse indstillinger og tilføjer en kategori/webside til listen.