Avanceret opsætning

Avanceret opsætning giver dig mulighed for at konfigurere detaljerede indstillinger i ESET Internet Security for at opfylde dine behov.

For at åbne Avanceret opsætning skal du åbne programmets hovedvindue og trykke på F5-tasten på tastaturet eller klikke på Opsætning > Avanceret opsætning.

note

Afhængigt af din adgangsopsætning kan du blive bedt om at skrive en adgangskode for at åbne Avanceret opsætning.

I den avancerede opsætning kan du konfigurere følgende indstillinger:

Registreringsprogram

Opdater

Beskyttelse

Værktøjer

Forbindelse

Brugerflade

Meddelelser

Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger

CONFIG_SCANNER