Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger

Åbn Avanceret opsætning > Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.

CONFIG_PRIVACY

Program til forbedring af kundeoplevelsen

Slå til/fra-knappen ud for Deltag i programmet til forbedring af kundeoplevelsen til for at deltage i programmet til forbedring af kundeoplevelsen. Hvis du deltager, giver du ESET anonyme oplysninger angående din brug af ESETs produkter. De indsamlede data hjælper os med at forbedre din oplevelse, og de deles aldrig med tredjeparter. Hvilke oplysninger indsamler vi?