Program til forbedring af kundeoplevelsen

Ved at deltage i programmet til forbedring af kundeoplevelsen giver du ESET anonyme oplysninger angående din brug af vores produkter. Du kan finde flere oplysninger om databehandling i vores fortrolighedspolitik.

Dit samtykke

Det er valgfrit, om du vil deltage i programmet, afhængigt af dit samtykke. Når du har tilmeldt dig, sker deltagelsen passivt, hvilket vil sige, at du ikke behøver at foretage dig yderligere. Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage ved at ændre produktindstillingerne. Hvis du gør det, kan vi ikke længere behandle dine anonyme data.

Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage ved at ændre produktindstillingerne:

Hvilken slags oplysninger indsamler vi?

Data om interaktion med produktet

Disse oplysninger fortæller os mere om, hvordan vores produkter bruges. De fortæller os f.eks., hvilke funktioner der bruges ofte, hvilke indstillinger brugere ændrer, eller hvor meget tid de bruger på produktet.

Data om enheder

Vi indsamler disse oplysninger for at få en forståelse af, hvor og hvilke enheder vores produkter bruges på. Typiske eksempler er enhedsmodel, land, version og navn på operativsystem.

Data om fejldiagnosticering

Der indsamles også oplysninger om fejl og nedbrud. Det kan f.eks. være, hvilken fejl der er opstået, og hvilke handlinger den medførte.

Hvorfor indsamler vi disse oplysninger?

Disse anonyme oplysninger hjælper os med at forbedre vores produkter for dig, vores bruger. De hjælper os med at gøre dem så relevante, brugervenlige og fejlfrie som muligt.

Hvem administrerer disse oplysninger?

Det er kun ESET, spol. s r.o., der har adgang til de data, der indsamles via programmet. Disse oplysninger deles ikke med tredjeparter.