Tilføj enhed i ESET HOME

Hvis ESET Internet Security allerede er installeret og aktiveret med en abonnement, der er tilføjet på din ESET HOME-konto, kan du tilslutte enheden til ESET HOME ved hjælp af ESET HOME-portalen:

1.Send en forbindelsesanmodning til din enhed.

2.ESET Internet Security viser dialogboksen Knyt denne enhed til en ESET HOME-konto med et ESET HOME-kontonavn. Klik på Tillad for at knytte enheden til den nævnte ESET HOME-konto.

note

Hvis der ikke er nogen interaktion, annulleres forbindelsesanmodningen automatisk efter ca. 30 minutter.