Meddelelser

Hvis du vil administrere ESET Internet Security-meddelelser, skal du åbne Avanceret opsætning > Meddelelser. Du kan konfigurere følgende typer meddelelser:

Programstatusser – Meddelelser, der vises i programmets hovedvindue > Oversigt.

Skrivebordsmeddelelser – Små meddelelsesvinduer ud for systemets proceslinje.

Interaktive advarsler – Advarselsvinduer og meddelelsesfelter, der kræver brugerinteraktion.

Videresendelse – E-mailbeskeder sendes til den angivne e-mailadresse.

CONFIG_NOTIFICATIONS

icon_section Programstatusser

Programstatusser – Klik på Rediger for at vælge, hvilke programstatusser der skal vises i startsektionen i programmets hovedvindue > Oversigt.