Interaktive advarsler

important

Søger du efter oplysninger om almindelige advarsler og meddelelser?

Der blev fundet en trussel

Adressen er blokeret

Produkt ikke aktiveret

Skift til et produkt med flere funktioner

Skift til et produkt med færre funktioner

Der er en tilgængelig opdatering

Opdateringsoplysninger er ikke konsistente.

Fejlfinding af meddelelsen "Modulerne blev ikke opdateret"

Løs fejl i modulopdatering

En netværkstrussel er blokeret

Webstedscertifikatet er tilbagekaldt

I sektionen Interaktive advarsler i Avanceret opsætning > Meddelelser kan du konfigurere, hvordan meddelelsesfelter og interaktive advarsler om registreringer, hvor en bruger skal træffe en beslutning (f.eks. potentielle phishing-websteder), skal håndteres af ESET Internet Security.

CONFIG_ALERT

Interaktive advarsler

Hvis du deaktiverer Vis interaktive advarsler, skjules alle advarselsvinduer og dialogbokse i browseren. Dette er kun velegnet i specifikke situationer. Vi anbefaler, at denne indstilling altid er slået til.

Meddelelser i produkt

Meddelelser i produkter er udarbejdet for at give brugere besked om ESET-nyheder og andre meddelelser. For at sende marketingmeddelelser kræves brugerens samtykke. Marketingmeddelelser sendes derfor ikke som standard til en bruger (vist som et spørgsmålstegn). Hvis du aktiverer denne indstilling, accepterer du at modtage marketingmeddelelser fra ESET. Hvis du ikke ønsker at modtage marketingmeddelelser fra ESET, skal du deaktivere denne indstilling.

Meddelelsesfelter

Vælg indstillingen Luk automatisk meddelelsesfelter for at lukke meddelelsesfelterne automatisk efter et bestemt tidsrum. Hvis de ikke lukkes manuelt, lukkes advarselsvinduerne automatisk, når den angivne tid er gået.

Vis tid i sekunder – Angiv varigheden af advarslernes synlighed. Værdien skal være mellem 10-999 sekunder.

Bekræftelsesmeddelelser – Klik på Rediger for at få vist en liste over bekræftelsesmeddelelser, som du kan vælge at få vist eller ej.