Produktaktivering

Du kan aktivere produktet på flere måder. Hvorvidt et bestemt aktiveringsscenarie er tilgængeligt i aktiveringsvinduet, afhænger af landet og distributionsmåden (cd/dvd, ESET-websted osv).

Hvis du har købt en produktversion i en kasse eller modtaget en e-mail med abonnement oplysninger, skal du aktivere dit produkt ved at klikke på Brug en købt aktiveringsnøgle. Aktiveringsnøgle skal indtastes, som den er leveret, for at aktivering kan gennemføres. Aktiveringsnøgle – En entydig streng i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX eller XXXX-XXXXXXXX, som bruges til at identificere abonnementejeren og til at aktivere licensen. Aktiveringsnøglen findes normalt inde i eller på bagsiden af produktemballagen.

Når du har valgt Brug ESET HOME-konto, bliver du bedt om at logge på din ESET HOME-konto.

Hvis du vil evaluere ESET Internet Security, før du køber produktet, skal du markere Gratis prøve. Angiv din e-mailadresse og dit land for at aktivere ESET Internet Security i en begrænset periode. Din gratis prøveversion vil blive sendt til dig via e-mail. Gratis prøveversion kan kun aktiveres én gang pr. kunde.

Hvis du ikke har et abonnement og vil købe et, skal du klikke på Køb abonnement. Derved åbnes webstedet for din lokale ESET-distributør. ESET Windows-produktabonnementer til hjemmet er ikke gratis.

Du kan når som helst ændre dit produktabonnement. Det kan du gøre ved at klikke på Hjælp og support > Skift abonnement i programmets hovedvindue. Du kan se det offentlige ID, der bruges til at identificere dit abonnement over for ESET-support.

MONITOR_RED Blev produktet ikke aktiveret?

ACTIVATION