Forældrekontrol

Hvis du allerede har aktiveret Forældrekontrol i ESET Internet Security, skal du også konfigurere Forældrekontrol for alle de relaterede brugerkonti.

Når Forældrekontrol er aktiv, og der ikke er konfigureret brugerkonti, viser ESET Internet Security meddelelsen "Forældrekontrol er ikke defineret" på skærmen Oversigt. Klik på Konfigurer regler, og se afsnittet Forældrekontrol for at få flere oplysninger.