Aktiver Anti-Theft

Der er konstant risiko for, at vi taber eller får stjålet vores personlige enheder, når vi rejser til eller fra arbejde eller opholder os på andre offentlige steder. Anti-Theft er en funktion, der øger sikkerheden på brugerniveau, hvis enheden mistes eller bliver stjålet. I Anti-Theft kan du overvåge brugen af enheden og spore den mistede enhed ved hjælp af lokalisering via IP-adressen i ESET HOME, hvilket hjælper dig med at få enheden tilbage og beskytte dine personlige data.

Ved hjælp af moderne teknologier, f.eks. geografisk IP-adresseopslag, webkameraoptagelse, brugerkontobeskyttelse og enhedsovervågning, kan Anti-Theft sammen med en organisation inden for retshåndhævelse, hjælpe dig med at finde din computer eller enhed, hvis du mister den, eller den bliver stjålet. I ESET HOME kan du se, hvilken aktivitet der sker på din computer eller enhed.

Du kan få mere at vide om Anti-Theft i ESET HOME ved at gå til onlinehjælpen til ESET HOME.

important

Anti-Theft fungerer muligvis ikke korrekt på computere i domæner på grund af begrænsninger i administrationen af brugerkonti.

Aktivér Anti-Theft, og beskyt din enhed i tilfælde af tab eller tyveri ved at vælge en af følgende muligheder:

I programmets hovedvindue > Oversigt skal du klikke på OPSÆT ud for Anti-Theft.

Hvis du ser meddelelsen "Anti-Theft er tilgængeligt" i programmets hovedvindue > Oversigt, skal du klikke på Aktivér Anti-Theft.

Klik på Opsætning > Sikkerhedsværktøjer i programmets hovedvindue. Slå knappen MODULE_INACTIVE Anti-Theft til, og følg instruktionerne på skærmen.

important

Hvis din enhed ikke er tilsluttet ESET HOME, skal du:

1.Log på din ESET HOME-konto, når du aktiverer Anti-Theft.

2.Angiv et enhedsnavn.

note

Anti-Theft understøtter ikke Microsoft Windows Home Server.

Når du har aktiveret Anti-Theft, kan du optimere sikkerheden på din enhed i programmets hovedvindue > Opsætning > Sikkerhedsværktøjer > Anti-Theft.