Konfigurer netværksbeskyttelse

ESET Internet Security bruger som standard Windows-indstillinger, når der registreres en ny netværksforbindelse. Hvis du vil have vist et dialogvindue, når der registreres et nyt netværk, skal du ændre tildelingen af netværksbeskyttelsesprofilen til Spørg. Konfiguration af netværksbeskyttelse vises, hver gang din computer opretter forbindelse til et nyt netværk.

DIALOG_EPFW_TRUSTED_ZONE

Du kan vælge mellem følgende netværksforbindelsesprofiler:

Automatisk – ESET Internet Security vælger profilen automatisk baseret på de aktiveringsfunktioner, der er konfigureret for hver profil.

Ja – For godkendte netværk (hjemme- eller kontornetværk). Din computer og delte filer, der er gemt på computeren, er synlige for andre netværksbrugere, og systemressourcer er tilgængelige for andre brugere på netværket (adgang til delte filer og printere er aktiveret, indgående RPC-kommunikation er aktiveret, og deling af fjernskrivebord er tilgængelig). Vi anbefaler, at du bruger denne indstilling, når du skal have adgang til et sikkert lokalt netværk. Denne profil tildeles automatisk til en netværksforbindelse, hvis den er konfigureret som domæne eller privat netværk i Windows.

Offentlig – For ikke-godkendte netværk (offentligt netværk). Filer og mapper på systemet deles ikke med eller er ikke synlige for andre brugere på netværket, og deling af systemressourcer deaktiveres. Vi anbefaler, at du bruger denne indstilling, når du skal have adgang til trådløse netværk. Denne profil tildeles automatisk til en netværksforbindelse, der ikke er konfigureret som domæne eller privat netværk i Windows.

Brugerdefineret profil – Du kan vælge en profil, du har oprettet, i rullemenuen. Denne indstilling er kun tilgængelig, hvis du har oprettet mindst én brugerdefineret profil.

warning

Et netværk, som er konfigureret forkert, kan medføre en sikkerhedsrisiko for din computer.