Opdateringer

Regelmæssig opdatering af ESET Internet Security er den bedste måde til at sikre en maksimalt sikkerhedsniveau på computeren. Opdateringsmodulet sikrer, at både programmodulerne og systemkomponenterne altid er opdateret.

Ved at klikke på Opdater i programmets hovedvindue kan du se den aktuelle opdateringsstatus, herunder dato og klokkeslæt for den sidst gennemførte opdatering, og om en opdatering er nødvendig.

Ud over automatiske opdateringer kan du klikke på Søg efter opdateringer for at udløse en manuel opdatering.

PAGE_UPDATE

Avanceret opsætning > Opdater indeholder yderligere opdateringsindstillinger som f.eks. opdateringstilstand, proxyserveradgang og LAN-forbindelser.

Hvis du oplever problemer med en opdatering, kan du klikke på Ryd for at rydde opdateringscachen. Hvis du stadig ikke kan opdatere programmoduler, kan du gå til afsnittet Fejlfinding af meddelelsen "Modulerne blev ikke opdateret".

CONFIG_UPDATE_ROLLBACK