Profiler

Profilstyring bruges på to steder i ESET Internet Security – i afsnittet On-demand-scanning og afsnittet Opdater.

Computerscanning

Der er fire foruddefinerede scanningsprofiler i ESET Internet Security:

Smart scanning – Det er den avancerede standardscanningsprofil. Smart scanning-profiler bruger Smart optimering-teknologi, som udelukker filer, der viste sig at være rene i en tidligere scanning, og som ikke er blevet ændret siden scanningen. Dette betyder lavere scanningstider med minimal påvirkning af systemsikkerheden.

Scanning via genvejsmenu: Du kan starte en on-demand-scanning af en hvilken som helst fil fra genvejsmenuen. Med profilen Scanning via genvejsmenu kan du definere en scanningskonfiguration, der skal bruges, når du udløser scanningen på denne måde.

Udvidet scanning – den udvidede scanningsprofil bruger som standard ikke Smart optimering, så ingen filer udelades ved scanning, når du bruger denne profil.

Computerscanning: Det er den standardprofil, der bruges i standardcomputerscanningen.

Dine foretrukne scanningsparametre kan gemmes til fremtidig scanning. Vi anbefaler, at du opretter en anden profil (med forskellige scanningsmål, scanningsmetoder og andre parametre) til hver regelmæssigt anvendt scanning.

Hvis du vil oprette en ny profil, skal du åbne Avanceret opsætning > Registreringsprogram > Malwarescanninger > On-demand-scanning > Liste over profiler Rediger. Vinduet Profilstyring indeholder rullemenuen Valgt profil med eksisterende scanningsprofiler og muligheden for at oprette nye. Hvis du vil have hjælp til at oprette en scanningsprofil, der passer til dine behov, kan du se ThreatSense for at få en beskrivelse af de enkelte parametre i opsætningen af scanningen.

note

Lad os antage, at du vil oprette din egen scanningsprofil, og konfigurationen af Scan din computer er delvist egnet, men du ønsker ikke at scanne runtime packers eller potentielt usikre programmer, og du vil også anvende Afhjælp altid registrering. Angiv navnet på din nye profil i vinduet Profilstyring, og klik på Tilføj. Vælg din nye profil i rullemenuen Valgt profil, juster de øvrige indstillinger, så de opfylder dine krav, og klik derefter på OK for at gemme din nye profil.

Opdatering

Profilredigeringen i Opdateringsopsætning giver dig mulighed for at oprette nye opdateringsprofiler. Opret og brug kun dine egne tilpassede profiler (anden end standardprofilen Min profil), hvis computeren opretter forbindelse til opdateringsservere på flere forskellige måder.

En bærbar computer, som normalt opretter forbindelse til en lokal server (Mirror) i det lokale netværk, men henter opdateringer direkte fra ESET’s opdateringsservere, når forbindelsen til det lokale netværk er afbrudt (forretningsrejse), kan f.eks. bruge to profiler. den første opretter forbindelse til den lokale server, den anden til oprettelse af forbindelse til ESET’s servere. Når disse profiler er konfigureret, skal du gå til Værktøjer > Planlægningsværktøj og redigere parametrene for opdateringsopgaven. Tildel den ene profil som den primære og den anden som den sekundære.

Opdater profil – Den opdateringsprofil, der bruges for øjeblikket. Du kan ændre den ved at vælge en profil i rullemenuen.

Liste over profiler – Opret en ny, eller fjern eksisterende opdateringsprofiler.