Opdatering

Indstillinger for opsætning af opdateringer er tilgængelige i Avanceret opsætning > Opdater. I denne sektion angives der oplysninger om opdateringskilden, f.eks. de opdateringsservere, der bruges, og godkendelsesdataene til disse servere.

icon_sectionOpdatering

Den opdateringsprofil, der i øjeblikket bruges, vises i rullemenuen Vælg standardopdateringsprofil.

Hvis du vil oprette en ny profil, kan du gå til afsnittet Opdater profiler.

Automatisk profilskift – Gør det muligt at tildele en opdateringsprofil til en bestemt netværksforbindelsesprofil.

Hvis du har problemer, når du forsøger at hente registreringsprogrammet eller modulopdateringer, skal du klikke på Ryd ud for Ryd opdateringscache for at slette de midlertidige opdateringsfiler/cachen.

Annuller opdatering af modul

Hvis du har mistanke om, at en ny opdatering af registreringsprogrammet og/eller programmodulerne kan være ustabil eller ødelagt, kan du gå tilbage til den tidligere version og deaktivere opdateringer i en valgt tidsperiode.

CONFIG_UPDATE_SOURCE

For at opdateringerne kan overføres korrekt, er det vigtigt, at du udfylder alle opdateringsparametre korrekt. Hvis du bruger en firewall, skal du sikre dig, at dit ESET-program kan kommunikere med internettet (f.eks. HTTP-kommunikation).

icon_section Profiler

Opdateringsprofiler kan oprettes til forskellige opdateringskonfigurationer og -opgaver. Oprettelse af opdateringsprofiler er særligt nyttigt for mobilbrugere, som skal bruge en alternativ profil til internetforbindelsesegenskaber, der regelmæssigt ændres.

Rullemenuen Vælg den profil, der skal redigeres viser den profil, der er valgt i øjeblikket. Den er som standard indstillet til Min profil. Hvis du vil oprette en ny profil, skal du klikke på Rediger ud for Liste over profiler, angive dit eget Profilnavn og derefter klikke på Tilføj.

icon_section Opdateringer

Opdateringstype er som standard angivet til Regelmæssig opdatering for at sikre, at opdateringsfiler automatisk overføres fra ESET-serveren med den mindste netværkstrafik. Testtilstandsopdateringer (muligheden Pre-release update) er opdateringer, der har gennemgået en grundig intern test og snart bliver tilgængelige for offentligheden. Du kan drage fordel af at aktivere testtilstandsopdateringer ved at få adgang til de seneste registreringsmetoder og rettelser. Testtilstandsopdateringer er måske ikke stabile nok hele tiden, og BØR IKKE bruges på produktionsservere og arbejdsstationer, hvor maksimal tilgængelighed og stabilitet kræves.

Spørg, før opdatering hentes – Programmet viser en meddelelse, hvor du kan vælge at bekræfte eller afvise overførsel af opdateringsfiler.

Spørg, hvis en opdateringsfil er større end (KB) – I programmet vises der en bekræftelsesdialogboks, hvis størrelsen på opdateringsfilen er større end den angivne værdi. Hvis opdateringsfilen er angivet til 0 KB, viser programmet altid en bekræftelsesdialogboks.

Modulopdateringer

Aktivér mere hyppige opdateringer af registreringssignaturer – Registreringssignaturer opdateres med et kortere interval. Hvis du deaktiverer denne indstilling, kan det have en negativ indflydelse på registreringsgraden.

Produktopdateringer

Opdateringer af programfunktioner – Installér automatisk nye versioner af ESET Internet Security.

icon_section Forbindelsesindstillinger

Hvis du vil bruge en proxyserver til at hente opdateringer, skal du se afsnittet Forbindelsesindstillinger.