Opret tilknytning til ESET HOME

Knyt din enhed til ESET HOME for at få vist og administrere alle dine aktiverede ESET-abonnementer og -enheder. Du kan forny, opgradere eller udvide dit abonnement og få vist vigtige abonnementsoplysninger. I ESET HOME-administrationsportalen eller -mobilappen kan du tilføje forskellige abonnementer, hente produkter til dine enheder, kontrollere status for produktsikkerhed eller dele abonnementer via e-mail. Du kan finde flere oplysninger på siderne med onlinehjælp til ESET HOME.

BEGINNER_MYESET

Sådan knytter du enheden til ESET HOME:

note

Hvis du opretter forbindelse til ESET HOME under installationen, eller når du vælger Brug ESET HOME-konto som aktiveringsmetode, skal du følge vejledningen i emnet Brug ESET HOME-konto.

Hvis ESET Internet Security allerede er installeret og aktiveret med en abonnement, der er tilføjet på din ESET HOME-konto, kan du tilslutte enheden til ESET HOME ved hjælp af ESET HOME-portalen: Følg vejledningen i ESET HOME-vejledningen med onlinehjælp, og tillad forbindelsen i ESET Internet Security.

1.Klik på ESET HOME > Opret forbindelse til ESET HOME konto i programmets hovedvindue, eller klik på Opret forbindelse til ESET HOME i meddelelsen Knyt denne enhed til en ESET HOME-konto.

2.Log på din ESET HOME konto

note

Hvis du ikke har en ESET HOME-konto, kan du klikke på Opret konto for at registrere dig eller se vejledningen i Onlinehjælp til ESET HOME.

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du klikke på Jeg har glemt min adgangskode og følge trinnene på skærmen eller se vejledningen i Onlinehjælp til ESET HOME.

3.Angiv et enhedsnavn, og klik på Fortsæt.

4.Når der er oprettet forbindelse, vises der et detaljevindue. Klik på Udført.