ESET HOME-konto

Du kan gennemgå forbindelsesstatus for ESET HOME-kontoen i progarmmets hovedvindue > ESET HOME-konto.

PAGE_MYESET

Denne enhed er ikke knyttet til en ESET HOME-konto

Klik på Opret forbindelse til ESET HOME for at knytte din enhed til ESET HOME og administrere dine abonnementer og beskyttede enheder. Du kan forny, opgradere eller udvide din abonnement og få vist vigtige oplysninger. I ESET HOME-administrationsportalen eller -mobilappen kan du tilføje forskellige abonnementer, hente produkter til dine enheder, kontrollere status for produktsikkerhed eller dele abonnementer via e-mail. Du kan finde flere oplysninger på siderne med onlinehjælp til ESET HOME.

Denne enhed er knyttet til en ESET HOME-konto

Du kan administrere din enheds sikkerhed eksternt ved hjælp af ESET HOME-portalen eller -mobilappen. Klik på App Store eller Google Play for at få vist en QR-kode, som du kan scanne med din mobiltelefon for at downloade ESET HOME-mobilappen fra App Store eller Google Play.

ESET HOME-konto – Dit ESET HOME-kontonavn.

Enhedsnavn – Navnet på denne enhed, der vises på ESET HOME-kontoen.

Åbn ESET HOME – Åbner ESET HOME-administrationsportalen.

Hvis du vil fjerne tilknytningen mellem din enhed og din ESET HOME-konto, skal du klikke på Afbryd forbindelsen til ESET HOME > Afbryd forbindelsen. Den abonnement, der bruges til aktivering, forbliver aktiv, og din enhed vil være beskyttet.