Teknisk support

Klik på Hjælp og support > Teknisk support i programmets hovedvindue.

Kontakt teknisk support

Anmod om support – Hvis du ikke kan finde en løsning på dit problem, kan du bruge denne formular, der findes på ESETs websted, til hurtigt at kontakte ESETs tekniske supportafdeling. På baggrund af dine indstillinger vises vinduet til indsendelse af oplysninger om din systemkonfiguration, før webformularen udfyldes.

Få oplysninger til teknisk support

Oplysninger til teknisk support – Når du bliver bedt om det, kan du kopiere og sende oplysninger til ESETs tekniske support (f.eks. abonnementoplysninger, produktnavn, produktversion, operativsystem og computeroplysninger).

ESET Log Collector – Links til artiklen i ESET-vidensbasen, hvor du kan hente ESET Log Collector, et program, der automatisk indsamler oplysninger og logge fra en computer for at hjælpe med at løse problemer hurtigere. Du kan finde flere oplysninger i onlinebrugervejledningen til ESET Log Collector.

Aktivér Avanceret logføring for at oprette avancerede logfiler for alle tilgængelige funktioner for at hjælpe udviklere med at diagnosticere og løse problemer. Minimumomfang af logføring er angivet til niveauet Diagnosticering. Avanceret logføring deaktiveres automatisk efter to timer, medmindre du stopper det tidligere ved at klikke på Stop avanceret logføring. Når alle logfiler er oprettet, vises meddelelsesvinduet, der giver direkte adgang til mappen Diagnosticering med de oprettede logfiler.