Send oplysninger om systemkonfiguration

For at kunne levere hjælp så hurtigt og præcist som muligt skal ESET bruge oplysninger om konfigurationen af ESET Internet Security, detaljerede systemoplysninger og kørselsprocesser (ESET SysInspector-logfil) samt oplysninger om registreringsdatabasen. ESET bruger udelukkende disse data med det formål at yde hjælp til kunden.

Når du har sendt webformularen, sendes der oplysninger om din systemkonfiguration til ESET. Vælg Send altid disse oplysninger, hvis denne handling skal huskes for denne proces. For at sende webformularen uden at sende data skal du klikke på Send ikke data og fortsætte.

Du kan konfigurere afsendelsen af systemkonfigurationsdata i Avanceret opsætning >, Værktøjer >, Diagnosticering > Teknisk support.

note

Hvis du har besluttet at indsende systemkonfigurationsdata, er det nødvendigt at udfylde og indsende webformularen. Ellers oprettes din anmodning ikke, og dine systemkonfigurationsdata går tabt. Hvis systemkonfigurationsdataene ikke kan sendes, skal du udfylde webformularen og vente på instruktioner fra teknisk support.