ESET-nyheder

I dette vindue giver ESET Internet Security dig jævnligt besked om ESET-nyheder.

Meddelelser i produkter er udarbejdet for at give brugere besked om ESET-nyheder og andre meddelelser. For at sende marketingmeddelelser kræves brugerens samtykke. Marketingmeddelelser sendes derfor ikke som standard til en bruger (vist som et spørgsmålstegn). Hvis du aktiverer denne indstilling, accepterer du at modtage marketingmeddelelser fra ESET. Hvis du ikke ønsker at modtage marketingmeddelelser fra ESET, skal du deaktivere denne indstilling.

Hvis du vil aktivere eller deaktivere modtagelse af marketingmeddelelser via meddelelsesvinduet, skal du følge vejledningen nedenfor.

1.Åbner avanceret opsætning

2.Klik på Meddelelser > Interaktive advarsler.

3.Rediger indstillingen Vis marketingmeddelelser.

CONFIG_ALERT