Om ESET Internet Security

Dette vindue indeholder oplysninger om den installerede version af ESET Internet Security og computeren.

ABOUT

Klik på Vis moduler for at få vist oplysninger om listen over indlæste programmoduler.

Du kan kopiere oplysninger om moduler til udklipsholderen ved at klikke på Kopiér. Dette kan være nyttigt under fejlfinding eller under kontakt til teknisk support.

Klik på Registreringsprogram i vinduet Moduler for at åbne ESETs virusradar, som indeholder oplysninger om de enkelte versioner af ESET-registreringsprogrammet.