Hjælp og support

Klik på Hjælp og support i programmets hovedvindue for at få vist supportoplysninger og fejlfindingsværktøjer, der kan hjælpe dig med at løse problemer, du måtte støde på.

ICON_HELP_LICENSE Abonnement

Fejlfinding af abonnement – Klik på dette link for at finde løsninger på problemer med aktivering eller ændring af abonnement.

Skift abonnement – Klik for at starte aktiveringsvinduet og aktivere dit produkt. Hvis din enhed er knyttet til ESET HOME, skal du vælge en abonnement fra din ESET HOME-konto eller tilføje en ny.

ICON_HELP_PRODUCT Installeret produkt

Nyheder – Klik her for at åbne vinduet med oplysninger om nye og forbedrede funktioner.

Om ESET Internet Security – Viser oplysninger om din kopi af ESET Internet Security.

Fejlfinding af produkt – Klik på dette link for at finde løsninger på de hyppigst forekommende problemer.

Skift produkt – Klik her for at se, om ESET Internet Security kan ændres til en anden produktlinje med den aktuelle abonnement.

ICON_HELP_HELP Hjælpeside - Klik på dette link for at åbne ESET Internet Security-hjælp-siderne.

ICON_HELP_TECHNICAL_SUPPORT Teknisk support

ICON_HELP_KB VidensbaseESETs vidensbase indeholder svar på de fleste ofte stillede spørgsmål samt anbefalede løsninger til forskellige problemer. ESETs tekniske specialister opdaterer jævnligt vidensbasen, og den er derfor et stærkt redskab til løsning af forskellige problemer.