Import- og eksportindstillinger

Du kan importere eller eksportere din tilpassede ESET Internet Security.xml-konfigurationsfil fra menuen Opsætning.

note

Illustrerede instruktioner

Se Importér eller eksportér ESET-konfigurationsindstillinger ved hjælp af en .xml-fil for at få en illustreret vejledning, der er tilgængelig på engelsk og på flere andre sprog.

Import og eksport af konfigurationsfiler er nyttigt, hvis du skal sikkerhedskopiere den aktuelle konfiguration af ESET Internet Security til brug på et senere tidspunkt. Muligheden for at eksportere indstillinger er også praktisk, når du vil bruge din foretrukne konfiguration på flere systemer. Du kan nemt importere en .xml-fil for at overføre disse indstillinger.

Hvis du vil importere en konfiguration, skal du åbne programmets hovedvindue, klikke på Opsætning > Importér/eksportér indstillinger og derefter vælge Importér indstillinger. Skriv navnet på konfigurationsfilen, eller klik på knappen ... for at søge efter den konfigurationsfil, du vil importere.

Hvis du vil eksportere en konfiguration, skal du åbne programmets hovedvindue og klikke på Opsætning > Importér/eksportér indstillinger. Vælg Eksportér indstillinger, og skriv den fulde filsti med navnet. Klik på ... for at navigere til en placering på din computer, hvor du vil gemme konfigurationsfilen.

note

Du får måske en fejlmeddelelse, når du eksportere indstillingerne, hvis du ikke har rettigheder nok til at skrive den eksporterede fil en specificeret mappe.

IMPORTEXPORT_CONFIG