ESET SysInspector

ESET SysInspector er et program, der udfører en grundig undersøgelse af computeren og indsamler detaljerede oplysninger om systemkomponenter, f.eks. drivere og programmer, netværksforbindelser eller vigtige registreringsangivelser, og fastsætter risikoniveauet for hver komponent. Oplysningerne kan hjælpe med at fastsætte årsagen til mistænkelig systemfunktionsmåde, der kan skyldes software- eller hardwareinkompatibilitet eller malwareinfektion. Du kan få mere at vide om, hvordan du bruger ESET SysInspector, i onlinehjælpen til ESET SysInspector.

I ESET SysInspector-vinduet vises følgende oplysninger om logfiler:

Tid – Tidspunktet for logfiloprettelsen.

Kommentar – En kort kommentar.

Bruger – Navnet på den bruger, der oprettede logfilen.

Status – Status for logfiloprettelsen.

De tilgængelige handlinger er følgende:

Vis – Åbner den valgte logfil i ESET SysInspector. Du kan også højreklikke på en bestemt logfil og vælge Vis i genvejsmenuen.

Opret – Opretter en ny logfil. Vent, indtil ESET SysInspector er genereret (statussen Oprettet), før du forsøger at få adgang til logfilen. Logfilen gemmes i C:\ProgramData\ESET\ESET Security\SysInspector.

Slet – Fjerner den eller de markerede logfiler fra listen.

Følgende elementer er tilgængelige i genvejsmenuen, når en eller flere logfiler er markeret:

Vis – Åbner den valgte logfil i ESET SysInspector (samme funktion som at dobbeltklikke på en logfil).

Opret – Opretter en ny logfil. Vent, indtil ESET SysInspector er genereret (statussen Oprettet), før du forsøger at få adgang til logfilen.

Slet – Fjerner den eller de markerede logfiler fra listen.

Ryd alle – Sletter alle logfiler.

Eksporter – Eksporterer logfilen til en .xml-fil eller zippet .xml.