Diagnostik

Diagnosticering leverer programcrashdumps af ESET-processer (f.eks. ekrn). Hvis et program går ned, oprettes der et dump. Det kan hjælpe udviklere med at foretage fejlfinding af og løse forskellige problemer med ESET Internet Security.

Klik på rullemenuen ud for Dumptype, og vælg en af de tre tilgængelige indstillinger:

Vælg Deaktiver for at deaktivere denne funktion.

Mini (standard) – Registrerer det mindste sæt nyttige oplysninger, der kan hjælpe med at identificere, hvorfor programmet uventet er gået ned. Denne type dump-fil kan være nyttig, når der ikke er så meget plads. Men da oplysningerne er begrænsede, bliver fejl, som ikke direkte skyldtes den trussel, som kørte på tidspunktet for problemet, måske ikke opdaget af en analyse af filen.

Fuld – Registrerer alt indhold i systemhukommelsen, når programmet uventet stopper. Et komplet hukommelses-dump kan indeholde data fra processer, der kørte, da hukommelses-dumpet blev indsamlet.

Målbibliotek - Det bibliotek, hvor dumpet under nedbruddet genereres.

Åbn diagnosticeringsmappe – Klik på Åbn for at åbne dette bibliotek i et nyt vindue i Windows Stifinder.

Opret diagnostikdump – Klik på Opret for at oprette diagnostikdumpfiler i Målbibliotek.

Avanceret logføring

Aktivér avanceret logføring i marketingmeddelelser – Registrer alle hændelser, der er relateret til marketingmeddelelser i produktet.

Aktivér avanceret logføring for antispamprogrammet – Registrer alle hændelser, der sker under antispamscanning. Det kan hjælpe udviklere med at diagnosticere og løse problemer, der er relateret til ESET-antispamprogrammet.

Aktivér avanceret logføring for Anti-Tyveri – Registrer alle hændelser, der indtræffer i Anti-Tyveri, for at tillade diagnosticering og løsning af problemer.

Aktivér avanceret logføring af browserbeskyttelse – Registrer alle hændelser, der forekommer i Sikker bank og browsing.

Aktivér avanceret logføring af computerscanning – Registrer alle hændelser, der opstår under scanning af filer og mapper via computerscanning.

Aktivér avanceret logføring i Enhedskontrol – Registrer alle hændelser, der sker i Enhedskontrol. Det kan hjælpe udviklere med at diagnosticere og løse problemer, der er relateret til enhedskontrol.

Aktivér avanceret logføring for Direct Cloud – Registrerer alle hændelser, der sker i ESET LiveGrid®. Det kan hjælpe udviklere med at diagnosticere og løse problemer, der er relateret til ESET LiveGrid®.

Aktivér avanceret logføring af dokumentbeskyttelse – Registrerer alle hændelser, der opstår i forbindelse med dokumentbeskyttelse, for at tillade diagnosticering og løsning af problemer.

Aktivér avanceret logføring af beskyttelse af e-mailklienter – Registrer alle hændelser, der opstår i beskyttelse af e-mailklienter og plugin til e-mailklienter, for at muliggøre diagnosticering og løsning af problemer.

Aktivér avanceret logføring for kerne – Registrer alle hændelser, der indtræffer i ESET-kernen (ekrn).

Aktivér avanceret logføring for licenser – Registrer al produktkommunikation med ESET-aktiverings- eller ESET License Manager-servere.

Aktivér hukommelsessporing – Registrer alle hændelser, som kan hjælpe udviklere med at diagnosticere hukommelsesfejl.

Aktivér avanceret logføring for netværksbeskyttelse – Registrer alle netværksdata, der passerer gennem firewallen i PCAP-format, for at hjælpe udviklere med at diagnosticere og løse problemer, der er relateret til firewallen.

Aktivér avanceret logføring af netværkstrafikscanner – Registrer alle data, der passerer gennem netværkstrafikscanneren i formatet PCAP for at hjælpe udviklerne med at diagnosticere og løse problemer i forbindelse med netværkstrafikscanner.

Aktivér avanceret logføring i operativsystem – Registrer yderligere oplysninger om operativsystemet, f.eks. kørende processer, CPU-aktivitet og diskhandlinger. Det kan hjælpe udviklere med at diagnosticere og løse problemer, der er relateret til det ESET-produkt, som kører på dit operativsystem.

Aktivér avanceret logføring i Forældrekontrol – Registrer alle hændelser, der sker Forældrekontrol. Det kan hjælpe udviklere med at diagnosticere og løse problemer, der er relateret til forældrekontrol.

Aktivér avanceret logføring af pushmeddelelser – Registrer alle hændelser, der indtræffer under pushmeddelelser.

Aktivér avanceret logføring i forbindelse med beskyttelse af filsystem i realtid – Registrer alle hændelser, der indtræffer under scanning af filer og mapper via beskyttelse af filsystem i realtid.

Aktivér avanceret logføring for opdateringsværktøjet – Optag alle hændelser, der indtræffer under opdateringsprocessen. Det kan hjælpe udviklerne med at diagnosticere og løse problemer, der er relateret til opdateringsværktøjet.

Logfilerne findes i C:\ProgramData\ESET\ESET Security\Diagnostics\.