Spiltilstand

Spiltilstand er en funktion for brugere, der kræver uafbrudt brug af deres software, som ikke ønsker at blive forstyrret af pop op-vinduer, og som ønsker at minimere CPU-forbrug. Spiltilstand kan også bruges under præsentationer, der ikke må afbrydes af antivirusaktivitet. Hvis du aktiverer denne funktion, deaktiveres alle pop op-vinduer, og aktiviteten for planlægningsværktøjet standses fuldstændigt. Systembeskyttelse kører stadig i baggrunden, men kræver ingen brugerhandlinger.

Du kan aktivere eller deaktivere Spiltilstand i programmets hovedvindue under Opsætning > Computerbeskyttelse ved at klikke på MODULE_INACTIVE eller MODULE_ENABLED ud for Spiltilstand. Aktivering af Spiltilstand er en potentiel sikkerhedsrisiko, så ikonet for beskyttelsesstatus på proceslinjen bliver orange og viser en advarsel. Du kan også se denne advarsel i programmets hovedvindue, når du ser Spiltilstand er aktiv med orange.

Vælg Aktivér spiltilstand automatisk, når programmer kører i fuldskærmstilstand i Avanceret opsætning > Værktøjer > Spiltilstand for at starte Spiltilstand, hver gang du initierer et program i fuldskærmstilstand, og standse tilstanden, når du afslutter programmet.

Vælg Deaktiver spiltilstand automatisk efter for at definere, hvor lang tid der skal gå, før Spiltilstand automatisk deaktiveres.

note

Hvis firewallen er i interaktiv tilstand, og Spiltilstand er aktiveret, får du måske problemer med at oprette forbindelse til internettet. Dette kan blive problematisk, hvis du starter et spil, der oprette forbindelse til internettet. Normalt bliver du bedt om at bekræfte en sådan handling (hvis ingen kommunikationsregler eller -undtagelser er defineret), men brugerhandling er deaktiveret i Spiltilstand. Hvis du vil tillade kommunikation, skal du definere en kommunikationsregel for et program, der kan støde på dette problem, eller bruge en anden filtreringstilstand i firewallen. Husk på, at hvis Spiltilstand er aktiveret, og du går til en webside eller et program, der måske er en sikkerhedsrisiko, blokeres websiden eller programmet måske uden en forklaring eller advarsel, fordi brugerhandling er deaktiveret.