Log på ESET HOME

Du kan logge på din ESET HOME-konto på flere måder:

Brug e-mailadressen og adgangskoden til din ESET HOME-konto – Skriv den e-mailadresse og adgangskode, du brugte til at oprette din ESET HOME-konto, og klik på Log på.

Brug din Google-konto/dit AppleID – Klik på Fortsæt med Google eller Fortsæt med Apple, og log på den ønskede konto. Når du er logget på, bliver du omdirigeret til websiden til bekræftelse af ESET HOME. Hvis du vil fortsætte, skal du skifte tilbage til dit ESET-produktvindue. Du kan finde flere oplysninger om logon med Google-kontoen/AppleID i instruktionerne i ESET HOME-onlinehjælp.

Scan QR-kode – Klik på Scan QR-kode for at få vist QR-koden. Åbn din ESET HOME-mobilapp, og scan QR-koden, eller peg med enhedens kamera på QR-koden. Du kan finde flere oplysninger i vejledningen i Onlinehjælp til ESET HOME.

note

Hvis du ikke har en ESET HOME-konto, kan du klikke på Opret konto for at registrere dig eller se vejledningen i Onlinehjælp til ESET HOME.

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du klikke på Jeg har glemt min adgangskode og følge trinnene på skærmen eller se vejledningen i Onlinehjælp til ESET HOME.

MONITOR_RED Logon mislykkedes – almindelige fejl.

BEGINNER_MYESET