Indtastning af din aktiveringsnøgle under aktivering

Automatiske opdateringer er vigtige for din sikkerhed. ESET Internet Security modtager kun opdateringer, når programmet er aktiveret.

Når du angiver din aktiveringsnøgle, er det vigtigt at indtaste den nøjagtigt, som den er skrevet. Din aktiveringsnøgle er en entydig streng i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, som bruges til identifikation af abonnementsejeren og til aktivering af abonnementet.

Vi anbefaler, at du kopierer og indsætter din aktiveringsnøgle fra din registrerings-e-mail for at sikre, at den er korrekt.

Hvis du ikke har angivet din aktiveringsnøgle efter installationen, er dit produkt ikke aktiveret. Du kan aktivere ESET Internet Security i programmets hovedvindue > Hjælp og support > Aktivér abonnement.

ESET Windows-produktabonnementer til hjemmet er ikke gratis.